Norske nettbutikker

Her finner du en liste over nettbutikker i Norge. Norske nettbutikker har en god standard i internasjonal sammenheng. Se eksempler på gode norske butikker på internett.

nettbutikker norske butikker norge internett

Norske nettbutikker holder en høy standard. Bli inspirert av å se på andre norske nettbutikker!

15. juli 2024 av Starte nettbutikk / Showcase nettbutikker

For en oversikt over mange av de største norske nettbutikkene, se listen nedenfor, her finner du norske kataloger med en oversikt over nettbutikker.

Bruk andre nettbutikker som inspirasjon. Det kan være lurt å bruke andre nettbutikker som inspirasjon når man skal opprette en nettbutikk. Det er ikke nødvendig å finne opp hjulet på nytt, men man skal selvsagt ikke palgiere andres arbeid heller (det er ulovlig og i strid med loven om opphavsrett).

Her finner du norske nettbutikker:

  • Beste nettbutikker har en stor oversikt over norske nettbutikker.com. Her er det også mulig å legge inn egne nettbutikker, og det er helt gratis!
    www.bestenettbutikker.com
  • Norske nettbutikker er en katalog med et utvalg av de største nettbutikkene.
    www.norskenettbutikker.com

På overnevnte kataloger med nettbutikker finner du nettbutikker som selger produkter til barn og baby, til bedriftsmarked, produkter til bil og motor og bilder og kunst. Noen av butikkene her selger billetter, andre selger blekkpatroner eller blomster. Det finnes ingen grenser til hva du kan selge på en butikk på internett så lenge det er lovlig. Du kan selge briller og linser, bøker og blader, eller data og datautstyr, og selv nedlastbare dataprogrammer er mulig å selge hvis du har lisenser.

På nettsiden nevnt over finnes også nettbutikker som selger produkter til dyr, elektronikk, erotikk produkter og filmer. Foto og video er en populær nisje hvor det er mulig å tjene mye penger. Spennende og morsomme gadget nettbutikker finner du også i oversikten over. Hvis du søker etter nettbutikker som selger gaver, helsekost, eller produkter til hjem og hage så finner du også dette her.

Noen nettbutikker spesialiserer seg på å selge klokker, klær og sko eller kontorutstyr. En annen nisje på nett er nettbutikker som selger kosmetikk. Norske nettbutikker med leker til barn finnes det mange av, og det samme gjelder musikk butikker på nett. Ikke like mange butikker tilbyr møbler og inventar, kanskje fordi dette er noe folk fremdeles foretrekker å kjøpe i "offline butikk".